Dette er en salespitch for http://americancoachingacademy.com/ der jeg selv har en sertifisering.

De første 30 minuttene gir et godt innblikk i hva man bør ha et noenlunde bevisst forhold til som trener. Den siste halvtimen argumenterer mest for hvorfor du bør hente inn denne kunnskapen fra ACA. Jeg tok selv kurset i 2012 og betalte ca 600,- NOK for å ta grunnmodulen. Deretter kan man være medlem for ca. 100,- pr. måned og få tilgang til tilleggsmoduler. Dette er et ganske omfattende kurs som er uavhengig av idrett. Jeg brukte selv et par måneder på å komme igjennom grunnmodulene.


wau

Nettutdanning – American Coaching Academy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s