Inspirasjon

Målet er å inspirere deg

Trenere, spillere og foreldre …. Start med å kreve mer av dere selv. Løft dere selv til et høyere nivå og det er enklere å løfte andre opp.

VolleyVekst setter søkelyset på de holdninger og ferdigheter som skal til for å løfte egen innsats og også bidra til å gjøre laget bedre. Innholdet på denne siden spenner fra det abstrakte – Gåsologi – til det konkrete – 100 øvelser for sandvolleyball. Ambisjonen er at VolleyVekst vil fungere som en inspirator både for nye og etablerte aktører i volleyballfamilen. Bakgrunn for siden er også relatert til Trenerløypa som er et nytt rammeverk for trenerutdanningen i Norge. Mette-Marit digget livet som volleyballtrener og dommer. Det er ingen grunn til at ikke du skal gjøre det samme.

Inspirasjon fra Norge

Stod Volley er et eksempel på hva vi kan få til i Norge med solid dugnadsånd og entusiasme. VolleyVekst ønsker å belyse hvordan både små og store volleyball-ideer kan realiseres.

VolleyVekst er et uavhengig nettsted opprettet for å støtte opp rundt spiller- og trenerutviklingen til Norges Volleyballforbund (NVBF). Å bli bedre handler om personlig vekst. Både spillere og trenere har ulik bakgrunn. På samme måte som vår bakgrunn har fulgt ulike stier til der vi står i dag, vil våre mål og ønsker rundt veien videre sprike like mye. Men uansett omstendigheter så har du alltid valget å bli en bedre utgave av deg selv. Suksess kommer når dine drømmer blir større enn dine unnskyldninger.

Inspirasjon fra utlandet

Kristin Carpenter, Svedala ble kåret til årets spiller i Sverige i april 2014. Hun har sin volleyball-oppæring fra Penn State University i USA. Der har Russ Rose hatt stillingen som hovedtrener siden 1979. VolleyVekst setter søkelyset på hva trenere som Russ Rose tenker og gjør.

Never be a Child’s Last Coach

Hva skjer når spillere som Kristin Carpenter og Hillary Hurley kommer fra USA til en liten klubb med 80 aktive spillere utenfor Malmø? Ta en titt på intervjuet med Josefin Karlsson som har vokst opp med volleyball i Svedala.

En liten plansje fra USA Volleyball:
Tale-of-Two-Sports-Programs

Flest mulig, lengst mulig, best mulig

Til slutt en liten inspirasjonsvideo fra NM JU16 i Oslo. Volleyball er et samspill mellom lagledere og spillere. VolleyVekst ønsker å stimulere til at dette samspillet når nye høyder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s