Historien om Jake Gibb (Team USA)

Jake Gibb (født 6. februar 1976) er en sandvolleyballspiller som representerte USA under Sommer-OL 2012 i London. I 2010 fikk han diagnosen testikkelkreft under oppkjøringen til London-OL.Han opplevde føflekkreft og fikk dette fjernet fra venstre skulder i 2002. I dette nærgående videoportrettet snakker han åpent om sine opplevelser knyttet til dette.

Sammen med sin partner Sean Rosenthal ble Jake Gibb slått ut i kvartfinalen i London 2012 og duoen fikk dermed 5. plass, samme plassering som de to oppnådde fire år tidligere i sommer-OL i Beijing.

I en idrett som normalt har vært dominert av USA og Brasil er det verdt å merke seg at tre av semifinalelagene på herresiden kom fra Europa og tyske Julius Brink og Jonas Reckermann tok gullet. Jake Gibb og Sean Rosenthal spilte sammen i årene 2006-2012 men begge har nå nye partnere.

Jake Gibb, USA

Jake Gibb, USA


wau

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s