Trenertips #6

C06

Tekniske ferdigheter – du er en volleyballekspert så lær bort volleyballferdigheter. Atletiske evner avhenger av hvor godt trent du er. Spillferdigheter varer evig.

Det er nok av personer med atletiske evner i Norge. Antallet høyt kvalifiserte volleyballspillere er vesentlig lavere. Som volleyballtrener er det volleyball som er din primæroppgave gitt knapphet på halltid og som regel opp til spillerne selv hvor godt trent de ønsker å være. Det er viktig å ikke måle hvor god volleyballtrener du er ut fra hvor slitne utøverne er etter trening.

Jan Maier skriver: «I’ve seen it too many times: Team fitness close to professionals, but hardly able to pass easy serves, setting constantly begging for a double call, attacking without a target, serving still hoping to get it over … play ball first!»


wau

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s