Treningsstart for Maggie i USA

Oppstart_USA
Møt landslagets Margrethe Skjelbred i dette sommerintervjuet. Hun forteller litt om seg selv og hvis du ser begge videoene her så får du også et lite innblikk i omgivelsene rundt hennes hverdag som spiller for GW Volleyball som spiller sine kamper ikke langt unna det Det hvite hus i Washington. I år er 10. august er den offisielle datoen lagene i USA har lov å trene for fullt sammen. Frem til denne datoen er det typisk styrketrening, Summer Camps, landslagsspill eller andre aktiviteter som gjelder.

Alle universitetslagene i USA starter fellestreningen for fullt 10. august. Margrethe «Maggie» Skjelbred er i Washington.


wau

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s