Volleyvekst ble opprettet for å inspirere spillere, trenere og foresatte til å bidra til at volleyball i Norge vokser både sosialt og sportslig. Juleshow i volleyball har jeg ikke hørt om her i landet men i fleridrettslaget Kolbotn IL er turngruppas juleshow en av årets største begivenheter. Når jeg ser videoklippet fra Taiwan så gir det mange ideer til at også volleyballgruppa kan trekke fulle tribuner før jul.


wau

Volleyballgruppas juleshow

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s