Idrettspresidenten er fra Randaberg

Idrettspresident og tidligere Randaberg-ordfører Tom Tvedt deler ut medaljer til Randaberg på cupfinalen.

Idrettspresident og tidligere Randaberg-ordfører Tom Tvedt deler ut medaljer til Randaberg på cupfinalen.

I perioden 1999–2007 var Tom Tvedt ordfører i Randaberg kommune. På idrettstinget i Trondheim 7. juni 2015 ble han valgt inn som tidenes yngste president i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité. Han prøvde så vidt volleyball i sin tid og har en eldre bror som spilte volleyball i Randaberg i mange år. Men idrettslig ble det håndball som fanget hovedfokuset og Tom Tvedt har bokført 25 landskamper for det norske herrelandslaget i håndball.

Vi kunne nylig lese at «Topping i barneidretten er meningsløst» basert på et intervju med Tvedt. Barneidrettsbestemmelsene ble nylig revidert (pdf) og det er obligatorisk å kjenne til innholdet for en som trener gutter og jenter opp til det året de fyller 12.

Tvedt overtok vervet som idrettspresident etter Børre Rognlien som i sin idrettskarriere likte seg best på glattisen. Forhåpentligvis en fordel for volleyballen med en president som er mer bekvem med ord som baggerslag og smash enn høy kølle og rundetider.

Tom Tvedt smilte bredt på Cupfinalen

Tom Tvedt smilte bredt på Cupfinalen

Se også: Idrettspresidenten jublet for Randaberg-gull

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s