Trenertips #14

C14

Øvelser – Praktiser mer balltid på trening. Gi øvelsene navn.

Gjennom å gi navn til øvelsene kommer du raskt i gang. I USA er det trenere som benytter slike navn til å forsterke kulturen. Det kan du gjøre gjennom å navngi øvelsen etter spesielle spillere som er gode i øvelsen eller som av andre grunner gjør at laget husker hva det dreier seg om. Ulike navn på samme øvelse forekommer både her hjemme og i utlandet. Har opplevd samme navn på en øvelse men med stor variasjon i detaljene i hvordan den utføres. Du har derfor en fin mulighet til å gi dine øvelser navn og sørge for at spillerne vet hva øvelsen går ut på.


wau

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s