Aleksandersen tilbake til Polen

Bielsko-Biała

Bielsko-Biała

Tore Aleksandersen starter nytt trenerengasjement for Bielsko-Biała i Polen 27. desember 2016 og har første kamp allerede 30. desember. Det blir dermed kort juleferie for 48-åringen som har reist land og strand rundt i Norge det siste året etter tiden i Impel Wroclav der han blant annet førte laget inn i Champions League for kvinner.

Tore overtar på kort varsel etter Mariusz Wiktorowicz som som blant annet i 2010 ble seriemester som trener i Polen. Det er ett år siden Wiktorowicz fikk trenerkontrakten i Bielsko-Biała og han har notert 12 seire og 15 tap i året som har gått.

Bielsko-Biała er en sportsklubb med herrefotball og volleyball for damer og byen ligger litt vest for Krakow. Blant spillerne som Tore leder videre finner vi blant annet Emilia Mucha som er landslagsaktuell for Polen. Flere detaljer om klubben her.

Tabellsituasjonen når Tore Aleksandersen overtar

Tabellsituasjonen når Tore Aleksandersen overtar

BKS PROFI CREDIT Bielsko-Biała

BKS PROFI CREDIT Bielsko-Biała

Kilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s