Følg med på Mizuno-ligaen

Susann Jægtnes Bech kan du se i Mizunoligaen

Susann Jægtnes Bech kan du se i Mizunoligaen

Resultater for Mizunoligaen føres denne sesongen i datavolley. Dere finner live-score og alt av info om lagene, spillerne og kampene på følgende nettadresser.

Volleynytt skriver litt om omleggingen fra Poengliga til Datavolley her:

NTNUI har markert seg spesielt positivt med blant annet live sending fra Volleystudio med forhåndsomtale av årets sesong fra Edvard Nordbakken, Henrik Skogen og Gunn Mari Finstad. Alle lag gjennomgås og favorittstempel heller vel litt mot Toppvolley på damesiden og Førde på herresiden.

Dristug med ambisjoner om cupfinale

Årets ekstra spenningsmoment er Dristug sin satsning på å nå cupfinalen.

Dristug har inngått et samarbeid med BeachVolley Vikings om å stille et lag som skal delta i NM for senior i volleyball. Målet er å delta i en NM-finale innen 3 år. Laget består av norges beste sandvolleyballspillere (representert med BeachVolley Vikings) og juniorspillere fra Dristug IL. (kilde: Facebook-siden til Dristug)

I første runde av cupen hadde Dristug spillere fra BeachVolley Vikings og Toppvolley/Dristug; Eivind Øygarden Brekke, Anders Mol, Jakob Thelle, Christian Sørum, Jone Oland Homme, Mathias Berntsen, Aleksander Sørum og Nils Ringøen. Lagleder er Hendrik Mol.

I 2. runde møter Dristug 1. divisjonslaget Farsund i midten av oktober. Vinneren av denne kampen møter et eliteserielag helgen 28.-29. oktober på hjemmebane. Det eneste som er sikkert er at det ikke blir en enkel match for eliteserielaget. Ved siste forsøk røk Dristug ut mot NTNUI i semifinalen på vei til cupfinale.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s