Sesongstart for Minivolley i Øst

Follo Miniliga startet denne helgen og 18 lag fra Oslo og Akershus deltok. Alle nivåer fra 1 til 5 ble praktisert. Nivå 1 er tre hold på ballen før retur over nett. Nivå 5 er uten hold og det tillates også at ballen returneres på ett eller to slag dersom det er hensiktsmessig eller tvinges frem. Antall spillere per lag varierte mellom 2 og 3 og det gir mange balltouch og fin progresjon på spillet gjennom turneringsdagen. Totalt 74 kamper og mange glade premievinnere.

Fin flyt på Nivå 3

Bildekavalkade

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s