Intervju med Nicole Davis (Team USA)

nicole-davis-usa-libero-volleyball-2

Nicole har blitt en bærebjelke i USA Volleyball som libero. Hun har bidratt til at Team USA tok sølvmedaljer i OL i 2008 og 2012.

Spørsmål

1. Hvordan forbereder du deg mentalt?

Jeg prøver å forberede meg til hver kamp på samme måte som jeg gjør for en trening.Jeg bestemmer hva mitt fokus for dagen er, og prøver å bli bedre på dette. Jeg visualiserer og prøver å komme inn på en positiv tankemåte.

2. Hva tror du er nøkkelen til gode forberedelser?

Nøkkelen er å vite hva som fungerer for deg. Mine forberedelse har endret seg over tid, og jeg har utviklet seg som spiller. Jeg tror det å stole på det arbeidet du har lagt ned og den positive selvfølelsen spiller en stor rolle i forberedelsene.

3. Når du ikke føler at du har «din dag», hva gjør du?

Når jeg ikke føler meg 100 prosent, prøver jeg å begrense mitt fokus til å gjennomføre en viss ferdighet, og til å gjøre mine lagkamerater best mulig.

4. Hvordan forbereder du deg på det uventede?

Trenerteamet gjør en god jobb med å sette oss i en rekke uønskede eller utfordrende situasjoner, slik at vi blir komfortable med å gjennomleve det som er ubehagelig og gjøre oss tilpasningsdyktige.

5. Hva er ditt råd til sportsforeldre for å hjelpe barna sine å forberede seg på det uventede?

Oppfordre barna til å godta situasjoner som gode muligheter til å lære og vokse, heller enn å vise motgang i et negativt lys. Å være i utfordrende eller uventede situasjoner kan være morsomt – det er opp til deg selv hva du velger å gjøre ut av det!

Kilde


wau

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s