Spill til dommeren har blåst

Volleyball er annerledes enn andre idretter siden spillerne typisk kommer sammen etter hver eneste ballduell. Noen lag er litt mer opptatt av å feire enn å sjekke at laget faktisk vant poenget. Her er noen påminnelser slik at du husker å spille til dommeren har blåst.

Får ballen i hodet

Første eksempel er ganske nært det du kanskje selv har opplevd en gang. Du regner med at poenget er vunnet og feier med laget. Litt nedtur når returen treffer dere i hodet.

Mottak via høyttaleren

Dette er en spesiell situasjon fra USA. De praktiserer litt andre regler i og med at det er tillatt at ballen treffer objekter i taket. En regel ikke alle har fått helt med seg.

I disse VM-tider

Hvis VM-finalen avgjøres på straffespark så ville nok en tilsvarende situasjon gått inn i historiebøkene som tidenes største keepertabbe.

Mest fokuserte idrettsutøver

Russiske Ludmilla Tourischeva har gått inn i historien som en av tidenes mest fokuserte idrettsutøvere. Videoklippet fra Wembley i 1975 viser hennes formidable evne til å fokusere på arbeidsoppgaven. At skranken kollapser forstyrrer ikke hennes rutine i det hele tatt og det er ingen grunn til å snu seg selv om funksjonærer stormer inn på teppet.


wau

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s