Trenertips #5

C05

Ballfrekvens – sørg for at spillerne er i kontakt med ballen så mange ganger som mulig. Del inn i mindre grupper hvis spillere blir tilskuere i ditt treningsopplegg.

Vi kjenner uttrykk som «smashekø» der spillerne sirkulerer rundt banen i kø og slår to smasher pr. runde. Det er en såpass vanlig øvelse at spillere typisk spør «kan vi ikke ha smashekø». For en del spillere en fin anledning til litt tull og tøys før de kommer helt ufokusert fremst i køen. Tenk igjennom om du som trener kan organisere for å trene smash uten bruk av køprinsippet hvis antall spillere er stort. Det samme gjelder for alle andre øvelser der spillere blir tilskuere i lengre perioder.


wau

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s