Live på topp igjen etter skade

Live Aasbø (nr. 2) i aksjon mot Sverige

Live Aasbø (nr. 2) i aksjon mot Sverige

Hun har spilt volleyball siden tredjeklasse og trener nå åtte økter i uken. Hun går ikke lei og har ikke prøvd seg på andre idretter ut over vanlige gymtimer. Live Aasbø fra Tønsberg Volley er bare 17 år men er med seniorlandslaget som opplegger denne sommeren. I intervjuet forteller Live litt om sine opplevelser med høyere kantspillere enn hun ellers er vant til og hvordan hun kjempet seg gjennom det nylige skadeavbrekket på et helt år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s