Klart for NCAA-sluttspill i USA

Mest sannsynlig at svenske Cecilia Hall kan bli et nordisk innslag i finalen i årets NCAA-sluttspill

Mest sannsynlig at svenske Cecilia Hall kan bli et nordisk innslag i finalen i årets NCAA-sluttspill

Nok en gang klart for NCAA-sluttspill i USA. For meg blir det spennende å se om Hugh McCutcheon klarer å gå hele veien etter en formidabel opptur for Minnesota etter at han overtok jobben som Head Coach etter sølv i London 2012 med damelandslaget. Penn State som står med seier i seks av de siste åtte sesongene har allerede fått juling av «The Golden Gophers» så sent som i november i år. Men Russ Rose er ikke typen som gir seg lett. Gledelig å se at mitt favorittlag Nebraska nok en gang står i en posisjon med gode muligheter til å få en finalesjanse. Toppseeding gikk i år til Mick Haley som leder laget til University of Southern California. Med servevidunderet Samantha Bricio i stallen blir det ingen enkel oppgave å stoppe USC Trojans. Selv ikke for Nebraska med John Cook som blant annet har svenske Cecilia Hall til disposisjon.

Vår egen Cecilie Woie er med som libero i sluttspillet for Florida State. Selv om de klarer seg i åpningen mot Arizona State torsdag 3. desember tviler jeg på at de tar seg forbi Mary Wise dagen derpå. Wise har nå 25 år som Head Coach i Florida Gators og etter litt rusk forrige sluttspill er nok «The Nation’s Winningest Coach Since 1991» mer sulten enn en hvilken som helst krokodille i Florida på å avansere etter første helg med sluttspill. Det blir uansett en travel helg for Woie.

Hvis du ønsker å se kampene så er mitt tips ESPN. Se også 5 Things You Need To Know About The NCAA Women’s Volleyball Tournament. Tidsforskjellen gjør lett denne turneringen til et mareritt for vi som bor i Norge og vil se kampene direkte.

Se eksperttips her.

NCAA 2015 Bracket

NCAA 2015 Bracket

Se også:
http://www.ncaa.com/news/volleyball-women/article/2015-11-30/hugh-mccutcheon-minnesota-reflect-historic-season

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s