Beach Camp med Anders Mol

molAnders Mol er nå bekreftet som instruktør på Kolbotn Beach Camp torsdag 23. – fredag 24. juni 2016. Samlingen er primært rettet mot utøvere født 1999-2003 som allerede spiller i en klubb men er åpen for alle interesserte som vil lære sandvolleyball. Begrenset antall plasser med påmeldingsfrist 17. juni.

Etter gull i EM U20 i fjor og semifinaleplass i VM U21 denne sommeren spiller regjerende Europamester Anders Mol EM U20 i Antalya, Tyrkia i perioden 16. – 19. juni 2016. Etter mesterskapet tar han turen til Kolbotn Beach Camp og inntar rollen som instruktør i to dager på det nyoppussede sandanlegget.

Det ble nylig kjent at Anders Mol etter sommeren går i sin fars fotspor som profesjonell innendørs volleyballspiller gjennom å tegne proffkontrakt i Belgia for sesongen 2016-17.

Les mer om Beach-camp på Kolbotn og påmelding her.

NB! Foresatte fra hele Norge som vil gi sine ungdommer muligheten til å delta på trening med Anders Mol kan kombinere dagene med eget besøk på Nordens største opplevelsesparadis The Well (nedre aldersgrense 18 år) som ligger en kort spasertur unna sandbanene på Sofiemyr. Det er også kort vei til Tusenfryd som er populært for småsøsken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s