Mol-trikset

Europamester Anders Mol poserer med Tønsberg-spillerne Anders Grønvik og Erlend Winje på Beach Camp på Kolbotn i juni 2016.

Europamester Anders Mol poserer med Tønsberg-spillerne Anders Grønvik og Erlend Winje på Beach Camp på Kolbotn i juni 2016.

Kåre Mol kom rett fra EM-gull som coach til Trener 2-kurset i juni. En av øvelsene han introduserte og selv avslørte at han liker veldig godt var å bruke hodet til et «slag» i kontrolløvelser. Noen dager senere ankom sønnen Anders Mol til Kolbotn for å instruere på Beach Camp. Ikke overraskende involverte en av øvelsene å bruke hodet (se video nedenfor). Relevansen av denne øvelsen er knyttet til forutsetningen om å flytte bena slik at ballen er i kroppens senterlinje når headingen utføres. Det er umulig å få en presis ballberøring med hodet dersom kroppen forflyttes i perfekt posisjon. Ikke ulikt forutsetningene for å få til et presist opplegg med et fingerslag ….

Coach Kåre Mol poserer med Maria Åsmul og Terian Kaelo som vant NM-gull i U15 i går. Foto: Facebook

Coach Kåre Mol poserer med Maria Åsmul og Terian Kaelo som vant NM-gull i U15 i går. Foto: Facebook

Med de fremgangene vi ser signert Mol-familien om dagen er dette kanskje ikke bare enda en kreativ ballkontrolløvelse? Det er lett å se på videoen at denne øvelsen ikke er noe som jentene på Kolbotn har benyttet tidligere men ikke umulig det endrer seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s