Å spille ballen tilbake

Å spille ballen tilbake

Å spille ballen tilbake

«Å spille ballen tilbake : volleyballens historie i Norge» er fritt tilgjengelig elektronisk for IP-adresser i Norge. Jeg ble klar over at denne boken fantes etter en hyggelig telefonsamtale med Raymond Wardenær i dag. I løpet av samtalen sa jeg at min mening er at for å forstå norsk volleyball må jeg også kjenne til historien. De som følger Raymond Wardenær på Facebook eller på hans blogg er sikkert ikke overrasket over at han likte en slik uttalelse. Jeg fikk også tipset om hvem jeg kunne kontakte for å få tak i en kopi. Men så viser det seg altså at Nasjonalbiblioteket har gjort boken tilgjengelig i elektronisk form sammen med en rekke andre bøker om volleyball utgitt i Norge. Så da var det ikke bare Norsk Volleyballkrønike som gir oss muligheten til et historisk tilbakeblikk. Når det gjelder Raymond Wardenær leser jeg at han var i redaktørstolen for tidsskriftet Volleyballnytt i perioden 1970-1993 og var på det meste oppe i et opplag på 10 500 eksemplarer. Vi møter han også i TV-programmet Smæsj som også fokuserer på volleyballens historie i Norge.

  • Tittel: Å spille ballen tilbake : volleyballens historie i Norge
  • Forfatter: Kolbjørn Rafoss
  • Publisert: Norges volleyballforbund, 1998
  • Sider: 256 s. ill.
  • ISBN: 8291355096
  • Klikk her for elektronisk utgave

Etter å ha bladd litt i arkivet til Nasjonalbiblioteket fant jeg også en rekke andre utgivelser jeg sikkert vil se nærmere på den nærmeste tiden. Blant andre:

Volleyball : treningsfilosofi og teknikktrening

Volleyball : treningsfilosofi og teknikktrening

Fra boken «Volleyball-øvelser» utgitt 1991

Fra boken «Volleyball-øvelser» utgitt 1991

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s