Volleyball holder stand

Volleyball beholder 19. plassen over landets største særforbund i 2015. Det må en dobling til av antall medlemmer for å nå Topp 10 i Norge. Totalt øker idretten i Norge i antall med 1% fra 2014 til 2015. Volleyballforbundet får en liten tilbakegang på 4.9% etter oppgangen på 11% i fjor. Volleyball har omtrent flat utvikling i idrettsregistreringen siden 2007.

Prosentvis er det enklere for små idretter å markere seg fra ett år til et annet. De tre som har økt mest siste året er Norges Ake-, Bob- og Skeletonforbund som er tredoblet, Norges Squashforbund som nesten er doblet og  Norges Triathlonforbund som går frem nesten 30%. Rangerer vi alle idretter etter prosentvis endring fra året før havner volleyballforbundet på 34. plass av 54 særforbund. I fjor var rangeringen nummer 9.

For flere detaljer om idrettsregistreringen 2015 klikk her.

Volleyball rangert som idrett nummer 19 i Norge

Volleyball rangert som idrett nummer 19 i Norge

Idrettsregistrering totalt volleyball 2002-2015

Idrettsregistrering totalt volleyball 2002-2015

Utvikling volleyball pr. aldersintervall 2002-2015

Utvikling volleyball pr. aldersintervall 2002-2015

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s