Viking Volley Cup 2017

Invitasjonen til Viking Volley Cup 2017 er klar. Konseptet om å kombinere en idrettsturnering med en kommersiell aktivitetspark er velkjent i håndball, fotball og også blant musikkorps her i landet. Det blir derfor spennende å se hvor mange volleyball-lag som tar turen til Sarpsborg i mai. Det er helt åpenbart en luke i turneringskalenderen for barn og ungdom her hjemme etter at seriespillet er ferdig. Såvidt meg bekjent er hele hotellet reservert. Sveriges «nasjonalturnering» Mikasa Challenge for barn født -03 og senere arrangeres i Örebro samme helg men vi kan håpe at flere eldre lag tar turen til Norge.
insp_1

insp2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s