Nybegynnertips #17

Gratisball – Spill alltid en gratisball med en adresse   … til opplegger …. mellom spillere …. spill kort og lavt.

Alltid leit å spille en gratisball over til motstander men det er ofte nødvendig. Hvis mulig presser du motstanderen uansett. Et enkelt triks er å spille ballen i fanget på opplegger for å redusere evnen til effektivt motangrep. Baller mellom spillere kan gi misforståelser og poeng. Lave korte baller skaper også problemer for angripere som først må frem til nett for så å sørge for tilstrekkelig tilløp. Baller som spilles til posisjon 1 har også en tendens til å skape mer trøbbel for en opplegger siden ballen da kommer inn bak fra siden mot nettet og det liker ikke oppleggere så godt som når de får ballen foran seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s