Hjelp jeg er volleyballdommer

Dommerkurs slides

Her kan du laste ned en presentasjon på 55 sider knyttet opp mot dommerfunksjonen i volleyball. Jeg laget denne etter at jeg selv tok Dommer 1-kurset i 2011. Det er en del tips knyttet til dømming i ungdomsserien som ikke er beskrevet i noen reglement så de får dere bare ta som min personlige mening. Mitt ønske er at dokumentet kan bidra til bedre dømming og er på ingen måte et alternativ til å gå et dommerkurs. Håndtering av bl.a. libero er ikke omtalt.

Kilder jeg benyttet for dokumentet:

Fra Dommer 1-kurs i 2011

Jeg gikk Dommer 1-kurs sammen med denne gjengen i 2011. Foran fra venstre: Marte Kristiansen, Mathilde Svensson, Jenny Marie Holm, Jens O. Rydningen (instruktør), Beatrice Essien og Maria Strømmen. Bak fra venstre: Anne Oldheide Hay, Susann Berg, Katinka Muri Krahn, Katja Hansen og Mari Myking. Foto: Tomm Hansen


wau

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s