Julie Mikaelsen på banen i sluttspillet

Senior Julie Mikaelsen (12) snakker med lagkamerater når Badgers' vinner 3-0 over Western Michigan 4. desember 2014 i første runde i NCAA-sluttspillet. Kampen ble spilt på hjemmebanen UW Field House. Foto: Greg Anderson

Senior Julie Mikaelsen (12) snakker med lagkamerater når Badgers’ vinner 3-0 over Western Michigan 4. desember 2014 i første runde i NCAA-sluttspillet. Kampen ble spilt på hjemmebanen UW Field House. Foto: Greg Anderson

I følge kampstatistikken kom Julie Mikaelsen inn på banen i 3. sett når laget ledet 23-9. Fjorårets store finaleoverraskelse som i år er rangert som 4. beste lag slo Western Michigan University 3-0 med settsiffer 25-9, 26-24 og 25-10. At Julie fikk spilletid er neppe for å toppe laget i sluttsekvensen men snarere en takknemlig handling fra Head Coach Kelly Sheffield. Julie lå godt an til fast plass på laget i fjorårets jubelsesong men opplevde et brudd i foten som endret situasjonen. I forbindelse med årets sesong har Julie fått skryt av treneren for hvordan Julie påvirker treningskulturen i laget og det er en flott gest å slippe Askimjenta inn på banen. I forkant av USA-eventyret gikk Julie Mikaelsen på ToppVolley etter å ha startet med volleyball i 10. klasse.

Klikk her for spillerprofilen til Julie

Se også intervjuet med Julie Mikaelsen som Mari Aase Hole nylig publiserte på sin blogg.

Fredag 5. desember vant Badgers komfortabelt 3-0 (25-17, 25-19 og 25-19) over Illinois State og er med blant de siste 16.

Cecilie Woie med på å bringe Florida State til Sweet 16

Laget til Cecilie Woie (Florida State) vant også åpningsrunden men Cecilie fikk som forventet ikke spilletid siden hun er i sin første sesong (freshman). Fredag kveld kom imidlertid Cecilie Woie inn på stillingen 16-16 i andre sett. Med seier 3-0 (25-18, 25-22 og 25-19) over Alabama er Florida State nå med blant de 16 siste lagene i sluttspillet («Sweet Sixteen»). 9 av 17 spillere er nye denne sesongen på Florida State så det er mye som nå tyder på at Head Coach Chris Poole vil gi Cecilie spilletid også når stillingen er jevn og senior libero Katie Mosher kan trenge litt hvile.

Årets trener i USA i fjor Kelly Sheffield slapp innpå Julie Mikaelsen på 23-9 for å spille noen ballvekslinger og feire seieren med sine lagvenninner. Foto: Greg Anderson

Årets trener i USA i fjor Kelly Sheffield slapp innpå Julie Mikaelsen på 23-9 for å spille noen ballvekslinger og feire seieren med sine lagvenninner. Foto: Greg Andersonwau

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s