Beachtrening for tenåringsjenter med landets beste

Beachsamling for kvinner fra 13 - 33 år i Larkollen

Beachsamling for kvinner fra 13 – 33 år i Larkollen

Mandag 13. til torsdag 16. juli 2015 er det en unik treningsmulighet for jenter i alderen 13 – 33 år i Larkollen i Moss. Landslagstrener Martin Engvik står for instruksjon. Han var blant annet trener for duoen Martin Spinnangr og Tarjei Skarlund under de olympiske leker i London 2012.
Last ned invitasjonen: Samling i Larkollen 2015 (PDF)

Tre treningsgrupper

Det er lagt opp til tre treningsgrupper; seniorlandslag, juniorlandslag og en gruppe unge jenter som liker å trene og gjerne vil lære av og med de beste. Det er i skrivende stund fortsatt plasser igjen i tenåringsgruppene. Hvis det passer å tilbringe noen julidager i Moss så er det en unik sjanse. Prisen for treningen er 100,- pr. dag og det er valgfritt om man tar med matpakke eller deltar på felles lunch mot et tillegg på 150,-. Det blir minimum to treningsøkter pr. dag.

Påmelding

Siden det er begrenset med plasser kan de som er interessert i å delta på treningene utenom landslaget bl.a. melde sin interesse til Tomm Hansen (kontaktinfo her) som videreformidler til de som står som ansvarlige. Så langt er de yngste som er påmeldt 01-jenter så det blir garantert treninger tilpasset ungdomsskolen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s