Norsk seier i USA

Vårens sandvolleyball for college startet i USA denne helgen. Paret Sunniva Helland-Hansen og Maggie Skjelbred hentet hjem sin første seier for sesongen søndag mot LSU (Louisiana State University). De to norske jentene spiller for Stetson Hatters og seiersintervjuet ser du her.

Skjelbred og Helland-Hansen hadde seed #1 for Stetson og innledet med å tape første sett for Emma Allen og Ashley Allmer. Etter 16-21 snudde imidlertid kampen og det ble 21-14 og 15-13 som ga det norske paret første seier for sesongen.

Totalt sett endte helgen med to tap og en seier for Stetson i turneringen Stetson Spring Break Invitational. Først seier sammenlagt 3-2 i kamper mot Florida Atlantic og tap 1-4 mot Florida State lørdag. Søndag ble det også tap sammenlagt 2-3 mot LSU men her sto altså det norske paret for ett av poengene til Stetson.

Rangert som nummer ni i USA

Stetson ble rangert som nummer 9 i NCAA-spørring rett før sesongstart

Stetson ble rangert som nummer 9 i NCAA-spørring rett før sesongstart

Rett før sesongstart ble Stetson rangert som nummer ni av NCAA. DiG Magazine rangerte de som nummer syv. Florida State der Cecilie Woie har spilt innendørs volleyball denne sesongen var rangert som nummer to før helgens sesongåpning og reiste også hjem ubeseiret fra DeLand i Florida der kampene ble spilt i helgen. Stetson fikk sin seier mot Florida Atlantic som DiG Magazine rangerer som nummer 19 men det ble altså tap mot LSU som på forhånd var tippet like bak Stetson.

I tillegg til Skjelbred og Helland-Hansen er også Julie Varga fra Norge med i stallen.

Stetson Beach Team 2017

Stetson Beach Team 2017

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s