Svedala før nettoppvarming (video)

12027663_708584069242680_160161287248325823_nSvedalas damer vant helgens Time Vision Cup mellom danske og svenske topplag. Blant annet deltok Brøndby med vår egen toppspiller Julie Heile Mikaelsen (bildet). Finalen mellom Svedala og Hylte/Halmstad startet med overkjøring 15-25 i 1. sett før det skjedde et sceneskifte. Mortens Volley skriver:

Men med tre nye stærke amerikanere på holdet, plus en ny amerikansk træner (der ikke behøver at råbe af spillerne!) har Svedala en forbilledlig kampmoral. Og holdets unge svenske spillere ydede også en flot præstation, da Svedala fra Skåne i de næste to sæt nedkæmpede det fysisk og erfaringsmæssigt imponerende Hylte-hold med 25-19, 25-22.

Grunnen til at jeg følger Svedala er at den amerikanske volleyballbloggeren John Forman fikk jobben som coach denne sommeren etter australske Luke Reynolds. Dermed er det ganske enkelt å få et godt innblikk i hva som skjer når amerikansk og nordisk volleyballkultur møtes i treningslokalet. En treningsturnering betyr selvsagt lite men jeg merket meg en liten forskjell før den dommerstyrte nettoppvarmingen. Hylte/Halmstad slo tradisjonelt ball parvis. Svedala varmet opp på en måte som involverte hele laget.

My big focus in preseason was in getting the players working together as a unit, which they definitely did during the tournament. – John Forman i sin blogg


wau

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s