Dette er volleyball

Bronsefinalen mellom Oslo Volley og Blindheim ble en oppvisning i spilleglede og innsats. Begge lagene hadde nådd lengre i turneringen enn supporterne hadde turt håpe på. Blindheims store spillerprofil Jenny Fløystad Juliebø hadde senket lag etter lag inkludert ØKSIL i kvartfinalen. Oslo Volleys mest energiske spiller Nini Hang gikk til bronsekampen med instruks om å droppe hoppserver og satse på et tryggere alternativ. Alternativet skulle vise seg å være en enorm lagmobilisering av Oslo Volley med hele Region Øst som høylytt støtte på galleriet rundt banen. Blindheim svarte med samme mynt og dermed var det duket for årets morsomste NM-kamp.

Kapteinen takket publikum på Facebook

Etter hjemkomst sendte også ledelsen i Oslo Volley ut en melding til klubbene i Region Øst som det er verdt å gjengi:

Til Kolbotn, Askim, Koll, Asker og Tønsberg

Takk for støtten til Oslo Volleys jentelag under bronsefinalen i NM!

Oslo Volley synes det var helt fantastisk og uventet at det under hele bronsefinalen mot Blindheim, sto foreldre og spillere fra hele region Øst og heiet på våre jenter! Tusen takk til Kolbotn, Askim, Koll, Asker og Tønsberg. Dere sto rundt hele kanten og laget en voldsomt stemning, mye større stemning enn i finalen.

Dette betydde utrolig mye for jentene og Nenad da kampen var en thriller og kunne ha bikket begge veier. De fikk akkurat nok energi til at det bikket deres vei. Så hele Region Øst har en bit i denne bronsemedaljen!

Og kunne det egentlig vært en mer spennende kamp? Blindheim tar rakst ledelsen, og leder mesteparten av førstesett. Det begynner først og jevne seg ut når det kommer over 20 poeng. Våre jenter gir seg aldri og klarer tilsutt og dra iland settet med 27-25. I 2. sett er det Oslo volley som har en klar ledelse, mens Blindheim kommer på slutten av settet. Oslo Volley kjemper tilbake og har matchball på 25-24, mens Blindheim vinner tilslutt 27-25. Alle leggene til Blindheim gikk til en spiller, nr. 13. Hun slo veldig bra både foran og bak 3 meter fra midten. Men våre jenter blokket endel av leggene fra henne, og jobbet bra i forsvar og berget flere smasher. På stillingen 13-12 misser Oslo Volley på serve og det står 13-13. Da bryter linken til live-overføringen sammen, og de som sitter hjemme får ikke med seg resultatet. De i hallen får med seg at det blir 15-13 til Oslo!

Personlig synes jeg denne støtten var meget rørende og det største som skjedde i hele NM. Det er i slike øyeblikk man skjønner at sport er noe mer enn bare og trene og spille kamper!!

Oslo Volley lover støtte til de andre klubbene i Øst når det er dere som trenger det!

Fint om dere videreformidler dette til foreldre,ledere og spillere i klubbene deres.

Mvh. Lars Anda, leder for juniorutvalget i Oslo Volley

Volleyballkamper ender alltid med en vinner men i bronsekampen fortjener begge lagene honnør for å ha gitt tilskuerne en sjelden oppvisning. Dette er volleyball.

Klikk her for bilder fra turneringen

wau

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s